نشست ستادهماهنگی خدمات سفر سیستان و بلوچستان با حضور معاون گردشگری سازمان برگزار شد

معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری گفت: برای نمایش چهره واقعی سیستان و بلوچستان در زمینه‌های مختلف و معطوف کردن نگاه‌ها به ظرفیت‌های گردشگری این منطقه باید سالی به عنوان سیستان و بلوچستان در کشور نامگذاری شود.
به گزارش روابط عمومی میراث فرهنگی صنایع دستی وگردشگری سیستان وبلوچستان؛ جلسه هماهنگی خدمات سفر استان 21آبان ماه با حضور مرتضی رحمانی موحد و هیات همراه ، مشتاق گوهری مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی وگردشگری مشتاق گوهری مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی وگردشگری، هاشمی استاندارسیستان و بلوچستان، میرحسینی معاون گردشگری این اداره کل ،سایراعضا ستاد و مسئولین استان در محل سالن اجتماعات استانداری برگزار شد.
مرتضی رحمانی‎موحددر این نشست اظهار کرد: امسال را به منظور ایمن کردن سفروگردشگری داخلی و سال نهادینه کردن اهداف ستاد تسهیلات سفر هدف‌گذاری کرده تا بتوان با نهادینه کردن وظایف دستگاه‌ها، فرمانداری‌ها و شهرداری‌ها شاهد سفرهایی ایمن به اقصی نقاط کشور باشیم.
معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی کشور با اشاره به اینکه دولت یازدهم موضوع گردشگری را در اولویت برنامه های خود قرار داده افزود این حوزه در توسعه همه جانبه وپایدار کشور بسیار تاثیرگذار است ودر واقع گردشگری در دنیا یک فرصت بزرگ در بستر تعاملات فرهنگی است در کشور ما نیز گردشگری از غنای فرهنگی و تمدن برخوردار است و مهمان‌نوازی ریشه در آموزه‌های دینی ما دارد.
برخورداری سیستان و بلوچستان از مثلث کویر، ساحل و کوهستان
وی در بخش دیگری از سخنان خود بیان داشت :بسیستان و بلوچستان دارای ظرفیت های بیشماری در حوزه گردشگری درحد یک کشور است ،مثلث کویر، ساحل و کوهستان در استان از قابلیت های اکوتوریسم منطقه بشمار می رود ،یکی از افتخارت ایرانیان ومردم این دیار شهرسوخته است و اگر آن‌ طور که باید به مردم کشور و دنیا معرفی شود قطعا سهم بسزایی از گردشگر را به خود اختصاص می دهد.
معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی کشور اذعان داشت :دولت به تمام استانها نگاه متوازن دارد، باید از پتانسیل های همه مناطق در بحث گردشگری با تعامل و هم‌افزایی تمامی ادارات و دستگاه‌ها بهره برداری شود
رحمانی‎موحد بیان کرد: سازمان میراث فرهنگی برای معرفی سیستان و بلوچستان به تمام ایران وجهان از هیچ حمایتی دریغ نکرده و برای نشان دادن چهره واقعی این منطقه به مردم تلاش می‌کند. یکی از اولویت های ما معرفی سیستان و بلوچستان در سطح ملی و منطقه‌ای بوده ودر این راستا برنامه‌ریزی می‌کنیم هفته سیستان و بلوچستان در تهران برگزار و ظرفیت‌های این منطقه در تمامی زمینه‌ها به نمایش گذاشته شود.
معاون گردشگری سازمان با بیان اینکه نامگذاری سالی به نام سیستان و بلوچستان و بسیج کردن تمام امکانات در تمام زمینه‌ها برای معرفی چهره واقعی سیستان و بلوچستان در جذب گردشگر به این منطقه ضروری است، خاطرنشان کرد: صدا و سیما نیز باید تلاش کند سهم این استان را در برنامه‌های ملی افزایش دهد چرا که رسانه نقش بسزایی در معرفی منطقه دارد.
در ادامه این جلسه علی‌اوسط هاشمی استاندار نیز ضمن خیرمقدم به مهمانان اظهار کرد: حوزه گردشگری اگر به درستی مورد توجه قرار بگیرد مانند باران است که سبب پروراندن سهم این استان در عرصه ملی می‌شود.
وی گفت :می بایست با تشریح قابلیت ها وظرفیت‌ها، مردمان سایر نقاط کشور را با این منطقه آشتی دهیم زیرا نگاه ایرانیان به سیستان و بلوچستان به عنوان یک منطقه گردشگری جا نیفتاده است.همچنین سازمان میراث فرهنگی باید بیشتر از استان های شناخته شده توجه خود رابه سمت سیستان وبلوچستان معطوف کند. به واسطه چهره منفی استان که در اذهان مردم ایجادشده برخلاف تمام امکاناتی و ظرفیت‌هایی که در سیستان و بلوچستان وجود دارد، نتوانسته‌ایم آنطور که باید گردشگرپذیر باشیم.
هاشمی با تاکید بر زدودن نگاه منفی از سیستان و بلوچستان، گفت: این استان در حال حاضر جزو امن‌ترین استان‌های کشور است و باید مردم را با واقعیت این استان و مردم مهمان‌نواز و خونگرم آن آشنا کنیم.
استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه برای تحقق این موضوع نیازمند عزم و حمایت مسئولان هستیم، افزود: باید سیستان و بلوچستان را مقصد گردشگری ایرانیان بدانیم تا نگران تجمع مسافران در یک نقطه خاص به ویژه شمال کشور نباشیم.
هاشمی استفاده از ظرفیت‌های فرهنگی، هنری و اجتماعی را در معرفی چهره زیبای سیستان و بلوچستان به کشور موثر دانست و گفت: برگزاری اجلاس‌های ملی و بین‌المللی به ویژه در شهرستان چابهار فرصت بسیار خوبی برای آشنایی کشوری مختلف با ظرفیت‌های ایران اسلامی و به ویژه سیستان و بلوچستان است.
استاندار سیستان و بلوچستان بر برگزاری جشنواره‌های اقوام در حاشیه اجلاس و سمینارهای ملی و بین‌المللی در منطقه تاکید کرد و گفت: شهر سوخته یک ظرفیت فرهنگی مهم است که نشان از دانایی و دانش‎مداری ملت ایران دارد که نباید از آن غافل شویم.

انتهای پیام/

کد خبر 139408214